[해외]Giuseppe Scionti의 3D 프린트 비건 스테이크, 2020 년에 출시
- 2019-10-25
- 관리자
○ 본문요약 :
하나의 햄버거를 생산하는 동안 충분한 화석 연료를 사용하여 20마일의 작은 차를 운전 하고 전형적인 돼지 공장은 12,000 명의 도시와 같은 양의 생폐기물을 생산합니다 .많은 사람들이이 문제를 다루기 시작하여 향후 10년 동안 우리가 육류를 생산하고 소비하는 방식을 바꾸려고 시도했습니다.
바르셀로나 기반의 Novameat은 자신들의 특허 기술을 사용하여 작은 규모의 고기 대체 생산을 수행하고자합니다. 그들은 2018 년이 회사는 최초의 3D 인쇄 공장 기반 스테이크를 개발했습니다. 이 프로젝트는 2020 년 회사가 자체 육류 대용식 생산 시스템을 시작했을 때 상업 조명을 보게 될 것입니다. 여기에는 회사가 비프 스테이크를 만드는 데 필요한 조직을 만들 수있는 맞춤형 프린터가 포함됩니다.
while producing just one hamburger uses enough fossil fuel to drive a small car 20 miles, and a typical pig factory generates the same amount of raw waste as a city of 12,000 people. Many people have begun tackling the issue, attempting to transform the way we produce and consume meat in the next decade.
Novameat, a Barcelona-based startup, wants to undertake small scale meat-substitute production using their own patented technology. they In 2018 the company developed the first 3D printed plant-based steaks. The project will see commercial light in 2020 when the company launches its own meat-substitute producing system, which includes a customized printer that will enable companies to create tissues needed to make beefsteak.